Εκπαιδευτικές Δράσεις,  ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο και στο 2ο ΓΕΛ Πύργου

Την Τετάρτη, 21/2/2024, οι μαθητές του ΣΤ1 με τον δάσκαλό τους φιλοξενήθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου, όπου τους υποδέχτηκε, τους ξενάγησε και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Σχολείου η Διευθύντρια, κ. Μαρία Μπαντούνα. Η κ. Μπαντούνα απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών μας και έλυσε όλες τους τις απορίες, μια που όλοι τους από τον επόμενο Σεπτέμβρη θα φοιτούν σε γυμνάσιο.

Ακολούθως, στον χώρο των εργαστηρίων του 2ου ΓΕΛ Πύργου παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετείχαν σε πειράματα φυσικής και χημείας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις διευθύντριες του 2ου Γυμνασίου, κ. Μαρία Μπαντούνα και του 2ου ΓΕΛ, κ. Νίκη Μπουροπούλου για την προθυμία τους να δεχτούν τους μαθητές μας στα σχολεία τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, καθώς και για τον χρόνο που μας αφιέρωσαν.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ, Παναγιώτη Βλάχα και Φώτη Κουζή, φυσικούς, και Δημήτρη Κατσαλά, χημικό, οι οποίοι εργάστηκαν στον ελεύθερο χρόνο τους για να προετοιμάσουν την άψογη και πολύ ενδιαφέρουσα επίδειξη πειραμάτων.